open mommy

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ :-D



Καλό μήνα!
 Ο πιο καλοκαιρινός μήνας μας βρήκε με καύσωνα 43 βαθμούς κελσίου και ευτυχώς στην όμορφη αρχαία Θίσβη, ένα μικρό χωριουδάκι περίπου 20 χιλιόμετρα πίσω απο την πόλη της Θήβας κοντά στα παράλια του κορινθιακού κόλπου.  Απογευματάκι στην παραλία «Σαράντη» με τα υπέροχα βοτσαλάκια μέχρι που έδυσε ο ήλιος.  Η διαδρομή προς την Θίσβη πέρασε με τραγουδάκια, λίγο γκρινίτσα του μπεμπούλη και αμπελοφιλοσοφίες του μεγάλου αδερφού για τα τραγούδια. Η διαδρομή είναι κανα τέταρτο με εικοσάλεπτο οπότε, όλα καλά! Γρήγορο μπανάκι ,καθαρά ρουχαλάκια και παγωμένη μπυρίτσα στο κοντινό υπαίθριο μπαράκι. Ο μικρός να παίζει στην παιδική χαρά, ο μπεμπάκος να κοιμάται στο καροτσάκι και εμείς κατάκοποι να προσπαθούμε να κάνουμε κουβέντα οτι δήθεν και καλά είμαστε καλά και ευχαριστιόμαστε την ωραία βραδιά..χαχαχαχα! Μετά απο καμια ώρα και αφού είχαμε καταναλώσει σχεδόν μονορούφι και την δέυτερη μπυρίτσα απο την ζέστη ( η δική μου άνευ αλκοολ φυσικά και δεν θα παριστάνω οτι εκστασιάζομαι κι όλας ,χαχαχα) κοιταχτήκαμε στα μάτια και ήρθε η παραδοχή της αλήθειας! «Είμαστε πτώματα, έχουμε κοιμηθεί ήδη και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε» χαχαχα!!
            Μπορεί να με θυμώνει λίγο οτι είμαι τόσο κουρασμένη και δεν έχω αντοχές να ευχαριστηθώ τον άντρα μου και να διασκεδάσω αλλά απο την άλλη είναι φυσιολογικό. Έχω μόλις 2 μήνες που γέννησα. Κοιτάω γύρω μου και βλέπω ένα αγόρι να χοροπηδάει χαρούμενο ,ένα μωράκι να κομαται γαλήνια στο καροτσάκι του με ένα χαμόγελο πληρότητας και έναν σύντροφο να με καταλαβαίνει μόνο με το βλέμμα. Κάθομαι σε έναν όμορφο κήπο με μία παγωμένη μπυρίτσα κάτω απο τον έναστρο ουρανό και το φεγγάρι.  Μπορεί να μην μπορώ να κάνω την διασκέδαση που θέλω αλλά δεν το βάζω κάτω και προσπαθώ. Κάθε μέρα θα γίνεται και πιο εύκολο. Στο κάτω κάτω, πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις.
Μεσημεράκι Κυριακής ,εγώ ξαπλωμένη με τον μπεμπάκο στο ένα δωμάτιο και ο μπαμπάς μας με τον μεγάλο στο άλλο. Απο έναν ανεμιστήρα σε κάθε δωμάτιο και καλή μας ξεκούραση. Περιμένω να περάσει η ώρα για να τους ξυπνησω να πάμε για μπάνιο. Έγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ 1ον γιατί κοιτάω τον μπεμπάκο που τον πήρε ο ύπνος μπρούμυτα και 2ον κάποιος πρέπει να μας σηκώσει  για να ετοιμαστούμε...ε.. και επι της ευκαιρίας να δουλέψω και λίγο...να λίγη έρευνα ,λίγο διάβασμα ,λίγη συγγραφή. Όλα είναι καλά..
Μην το βάζεις κάτω κορίτσι...πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις... Επιβράβευσε τον εαυτό σου για την προσπάθειά σου και μην κοιτάς πίσω αυτά που δεν υπάρχουν στην ζωή σου...φτιάξε καινούρια γιατί μπορείς. Πάντα όμως...κάτι να δίνεις και κάτι να παίρνεις...ζυγαριά είναι πρόσεξε μην χάσεις την ισορροπία της!!!

Σε φιλώ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου